Skip to main content


we do IT

Startpagina  Office 365  Systeembeheer  Over AJsolutions  Contact   
AJsolutions is een IT-bedrijf, gevestigd in de Zaanstreek. AJsolutions is gespecialiseerd in Microsoft Office 365 en systeembeheer, gebaseerd op een jarenlange ervaring in de IT-markt. We adviseren u met specialistische IT-kennis en prefereren een proactieve houding, zodat u altijd op de toekomst bent voorbereid. Of het nu om 1 werkplek gaat of 100; wij zijn u graag van dienst. Dit alles tegen gunstige tarieven. Lees meer over AJsolutions.
 
Office 365
AJsolutions is leverancier van Microsoft Office 365 en heeft de expertise in huis om u hiermee op weg te helpen. Cloud computing zorgt er voor dat al uw bestanden vanaf iedere werkplek ter wereld veilig benaderbaar zijn. Dit komt doordat de gegevens worden opgeslagen op veilige servers die verbonden zijn met het internet. De gegevens zijn altijd en overal bereikbaar, geen zorgen meer over back-ups of virussen en een kostenreductie tot wel vijftig procent; dat zijn de voordelen van de Cloud. Lees meer over AJsolutions Cloud computing >>.
 
Systeembeheer
AJsolutions heeft haar onderhouds- en beheersdienst voor Microsoft-omgevingen zo ingericht dat de organisatie maximaal ontzorgd wordt. We monitoren de systemen voortdurend, zodat de eindgebruikers minder last ondervinden van verstoringen. Dreigende problemen met werkstations en servers kunnen zo vroegtijdig opgelost worden. Het steeds up-to-date houden van het besturingssysteem hoort bij de essentiële taken van Services & Support. Als het nodig is, ondernemen we snel en adequaat actie. Lees meer over AJsolutions systeembeheer >>.
 
Microsoft partner           
AJsolutions is officieel partner en online services partner van Microsoft. Dit betekent dat AJsolutions voldoet aan alle eisen die Microsoft stelt aan het beheer van netwerken en ICT voor het MKB.